Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads.
Assalamu’alaikum warohmatullohi wabarokatuh<br />Alhamdulillahi robbil ‘alamin,<br />Asyhadu allailaha illalloh waasyhadu ...
Biantara
Upcoming SlideShare
Loading in …5
×

Biantara

1,195 views

Published on

  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

Biantara

  1. 1. Assalamu’alaikum warohmatullohi wabarokatuh<br />Alhamdulillahi robbil ‘alamin,<br />Asyhadu allailaha illalloh waasyhadu anna Muhammad darrosululloh,<br />Allohumma sholli ‘ala sayyidina Muhammad<br />Wa’ala alihi sayyidina Muhammad<br />Ibu Kapala Sakola, sareng Ibu Guru anu dipihormat ku abdi<br />Réréncangan sadaya anu dipikacinta ku abdi<br />Teu karaos dinten ieu dinten anu panungtung<br />Urang tiasa ngariung,<br />Teu karaos sataun lamina urang sasarengan.<br />Milari élmu di ieu sakola.<br />Ibu guru, abdi sareng dulur-dulur<br />Parantos nampi rupi-rupi élmu ti ibu.<br />Abdi parantos ngarérépot ibu,<br />Ayeuna abdi kedah mios ngantunkeun ibu,<br />Ngantunkeun sakola ieu<br />Ibu guru, abdi teu tiasa mulang tarima kana kasaéan ibu guru sadaya,<br />Duka kedah kumaha abdi sumanggemna,<br />Saur paripaos beurat nyuhun<br />Beurat naggung, beurat narimakeunana,<br />Abdi mung tiasa nyuhunkeun ka Alloh Subhanahu Wata’ala<br />Mudah-mudahan sadaya kasaéan ibu<br />Kénging ganjaran ti Alloh,<br />Mugia ibu guru kénging kabagjaan dunya sreng akhérat<br />Abdi badé miang, badé milari élmu di tempat sanés,<br />Pidu’ana ibu, éta pisan anu ku abdi dipundut.<br />Mudah-mudahan Alloh nyarengan urang sadayana. <br />Amin...amin...amin ya robbal ‘alamin<br />Ibu, abdi hapunten sabudaya kalepatan abdi sareng dulur abdi<br />Pileuleuyan ibu Guru <br />Pileuleuyan sakola abdi<br />Pileuleuyan dulur-dulur sadaya<br />Sapu nyéré pegat simpay,<br />Paturay patepang deui<br />Wassalamu’alaikum warohmatullohi wabarokatuh<br />
ここに

https://topobzor.info

http://pills24.com.ua

×